Wchodząc do domu już zastanawiałam się nad smakiem tej przekąski. Od razu poszłam do kuchni, aby wszystko przygotować Przygotowanie samo w sobie nie było trudne.
Zawartość torebki wymieszałam z niecałą szklaną wody moczyłam w niej kawałki banana. Niestety papka jaką uzyskałam nie zbyt chciała się kleić do owoców i duża jej część została na moich rękach.
Takie za panierowane już kawałki banana dałam na patelnie z rozgrzanym olejem. Niestety banany bardzo szybko "spijały" olej.
Cały czas wierzyłam, że jednak będą smaczne, cóż jednak i ja się mogłam pomylić. Jak dla mnie banany były za ciapowate a w panierce było troszkę za bardzo czuć cynamon. Następnym razem zrobię je z jabłek może będą smaczniejsze :)
Pierwszy raz takie coś widzę;) Hm może rzeczywiście z jabłek wyjda lepsze
OdpowiedzUsuń